От някоко месеца Мадона е на турне в Северна Америка и

...
От някоко месеца Мадона е на турне в Северна Америка и
Коментари Харесай

И на 65 г. още си я бива - успя ли Мадона да възбуди Рики Мартин

От някоко месеца Мадона е на турне в Северна Америка и Европа, на което показва на почитателите своите шлагери от последните 40 години. Madonna: The Celebration Tour води почитателите на артистично странствуване през четири десетилетия и отдава респект на Ню Йорк, където е почнала музикалната й кариера, като минава през 35 града. 
 Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)
Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Инцидентът, който сполетя певицатa

Една от последните спирки на певицата е Маями, където на сцената Мадона имаше специфичен посетител в лицето на Рики Мартин. Мадона приветства 52-годишния реализатор на сцената, а съдейки по сниманите от почитатели видеоклипове от концерта, споделени в обществените мреби, Мартин изглежда доста възбуден (в дословен смисъл) от протичащото се. По всичко проличава, че танцьорите, които се вихрят пред него в компанията на Мадона същински са успели да го развълнуват.

Рики Мартин се причисли към Мадона, с цел да оцени т.нар. бална част на шоуто, по време на която танцьорите се разхождат по подиума и получават оценки от Мадона и ротационен състав от гости-жури звезди.

И когато танцьорите се развихриха в скута на Рики, клиповете на феновете накараха мнозина да се запитат дали изпълнителят не е изпитал ерекция по време на горещия миг.
 Рики Мартин показа фотография с децата за Деня на благодарността
Колко пораснали са четирите деца на Рики Мартин

Певецът очевидно се оправя добре след развода

" Чакай малко, Рики Мартин май се е възбудил ", пише един почитател дружно под клип от случката, до момента в който различен се включва с думите: " О, какво гледах преди малко, Рики Мартин живее най-хубавия си живот. Браво на теб. " Лично на нас ни се коства, че моделът на панталона му основава такова усещане, само че не можем да бъдем напълно сигурни.

Рики Мартин, който не е коментирал спекулациите за възбуденост, използва личния си Instagram, с цел да показа на стори видео от случилото се на сцената. " Благодаря ти, Мадона, обич моя! Винаги е занимателно да те поканят на празненството ", написа той.

По-рано тази година Мартин разкри по време на епизод на Live With Kelly and Mark, че първата му среща с Мадона се е случила през 1999 година след представянето му на Грами. Оттогава създават другарство, което продължава и до ден сегашен.
 Мадона и отговорът на фенката в инвалидна количка, която обиди по време на собствен концерт
Когато Мадона те обиди пред целия свят, само че въпреки всичко й простиш

И звездите бъркат

" Тя ме приветства толкоз разпалено ", спомня си той, разкривайки, че е отишла зад кулисите след осъществяването му, с цел да се срещне с него. Малко след това двете звезди сплотиха сили за песента " Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón) ", напомня Entertainment Weekly.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР